Pakastamo Oy:n Forssan liiketoiminta kokonaan HKScan Finlandin omistukseen


HKScan Finland Oy on ostanut Pakastamo Oy:n Forssassa harjoittaman pakastamotoiminnan liiketoimintakaupalla. Forssan pakastamotoiminta siirtyy HKScan Finland Oy:lle 1.5.2016. Pakastamo-Forssan henkilöstö siirtyy HKScan Finlandin palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä.

HKScan Finlandin omistusosuus Pakastamo Oy:stä on 50 prosenttia. Sen toinen omistaja on Valio Oy, jolla on niin ikään 50 prosentin osuus. Pakastamo Oy:llä on toimipisteet myös Helsingissä, Vantaalla ja Tuusulassa.

Lisätietoja:
Samuli Eskola, Suomen ja Baltian kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja, HKScan Group.
Hänelle voi jättää soittopyynnön viestintäjohtaja Marja Siltalan kautta, p. 010 570 2290, marja.siltala@hkscan.com.

HKScan on johtava pohjoismainen lihaosaaja. Myymme, markkinoimme ja valmistamme korkealaatuista ja vastuullisesti tuotettua sian-, naudan-, siipikarjan- ja lampaanlihaa, niistä valmistettuja tuotteita ja valmisruokia vahvoilla tuotemerkeillä. Asiakkaitamme ovat vähittäiskauppa-, food service-, teollisuus- ja vientisektorit. Kotimarkkinamme kattavat Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Baltian. Viemme tuotteita lähes 50 maahan. HKScanin liikevaihto vuonna 2015 oli 1,9 miljardia euroa ja työntekijöitä on noin 7 400. HKScanin tuotemerkkejä Suomessa ovat mm. HK ja Kariniemen. www.hkscan.com

Copyright 2016 ©